EnglishSrpski
Prva strana Vesti Usluge O nama Kontakt Download Klijenti Login
 
     
     

MTS Telenor A1

SMS za medije

Ovaj najčešći i najpopularniji vid primene SMS usluga omogućava slušaocima radio i TV stanica da šalju radio ili tv komentare, glasanja kao i muzičke želje i male oglase na premium broj i da ih stanica dobija u realnom vremenu, uz naplatu ovakve usluge.

Putem SMS poruka, dnevne novine, časopisi i drugi pisani mediji omogućavaju komunikaciju sa svojim čitaocima, preko učlanjenja u klub čitalaca, postavljanja pitanja i komentara, sve preko SMS poruka a u skladu sa važećim propisima (pdf - 175.8KB).

SMS za TV

Starion svojim klijentima omogućava besplatnu upotrebu softvera za prikaz SMS poruka na TV ekranu. Za sve detalje oko preuzimanja i korišćenja softvera, kontaktirajte nas telefonom ili putem elektronske pošte info@starionbgd.com.

SMS za internet

Starion nudi posebnu uslugu internet provajderima kojima pruža mogućnost da korisnici njihovih usluga plate internet vreme preko kratkog premium broja.

SMS Zabava

Izlazeći u susret zahtevima naših klijenata, osmislili smo i niz zabavnih ali i edukativnih SMS servisa namenjenih najširoj populaciji. U pitanju su sledeći servisi koji se brzo i jednostavno mogu postaviti na vaš kratki broj:

· SMS Ime
· SMS Horoskop
· Slaganje horoskopskih znakova
· Šta ste bili u prošlom životu ?

detaljnije...


SMS Lek

Ovaj servis omogućava korisnicima da putem mobilnog telefona tačnije SMS poruke aktiviraju podsetnik za uzimanje lekova. U odgovarajuće vreme koje sam unese, korisnik dobija poruku koja ga podseća da je vreme za uzimanje leka. Ovakve poruke korisnik dobija sve do kraja propisane terapije. detaljnije...