EnglishSrpski
Prva strana Vesti Usluge O nama Kontakt Download Klijenti Login
 
     
     

MTS Telenor A1

SMS EXPRESS je servis za jednostavnu komunikaciju putem SMS-a sa pojednicima ili unapred definisanim grupama. Poruke mogu primati svi korisnici mreža: TELEKOM 064, 065 i 066 TELENOR 062, 063 i 069 i VIP 060 i 061 , kao i korisnici raznih mobilnih mreža van Srbije. Spisak zemalja u kojima je ova usluga moguća nalazi se ovde.

Poruke se šalju sa računara, tekst se jednostavno unosi, a primalac ili grupa primalaca poruke bira se iz unapred definisanih lista što je neuporedivo lakše nego kod upotrebe mobilnog telefona.

Cene poruka su niže od cene SMS usluga koje plaćaju prepaid korisnici. Neke od glavnih prednosti korišćenja SMS EXPRESS programa su da se jednim klikom može poslati velika količina poruka u kratkom vremenskom periodu (do 300 SMS-a u minuti), zatim mogućnost da se umesto broja pošiljaoca prikaže ime Vaše firme, organizacije..., SMS EXPRESS-u se može pristupiti sa bilo koje lokacije na planeti, konstantan uvid u slanje poruka, ...

Nema nikakvih fiksnih troškova za upotrebu servisa, plaćaju se samo poslate SMS poruke. Servis je namenjen organizacijama koje imaju potrebu za brzom i efikasnom komunikacijom sa svojim zaposlenima, kupcima, dobavljačima, klijentima, članovima, pretplatnicima... Da biste koristili SMS EXPRESS, potrebno je da imate pristup Internetu i da imate ostvarenu vezu u trenutku kada šaljete poruke.

Registrovani korisnici pristupaju svojoj stranici za slanje poruka preko websajta www.starionbgd.com.

Tekst poruke se unosi u polje za poruku, iz liste se biraju pojedinačni primaoci poruke ili neka od unapred definisanih grupa primalaca.

Grupe se kreiraju jednostavno i neograničen je broj grupa koje možete da definišete.

U sekciji za izveštaje možete da pratite Vaš saobraćaj odnosno možete da vidite da li su poruke isporučene (delivery report).

Na stranici je uvek prikazano stanje Vašeg kredita odnosno preostali broj poruka koje su Vam na raspolaganju.